Joskus on sellainen fiilis, ettei kukaan tykkää. Että kaikki haukkuu ja pilkkaa, tiuskii ja huutaa. Perhe. Ystävät. Muut. Okei kyllä minäkin niin teen, pilkkaan ihmisiä, haukun. Ei se tunnu kivalta. Mutta silti vain jatkan sitä. Miksikö? Älkää kysykö minulta.

Tämä on ensimmäinen kirjoitukseni uuteen blogiin. En anna hirveän hyvää ensivaikutelmaa niille mahdollisille, harvoille lukijoille jotka tänne ovat eksyneet painellessaan sokkona näppäimistöään. Mutta kyllä kirjoitan varmaan pirteämminkin myöhemmin, nyt vain masentaa.

Eikä se johdu pelkästään lumenpuutteesta ja pimeydestä.

Olen Maiju, 14-vuotias tyttö joka tykkää kirjoittaa. Haaveammattini olisi isona olla toimittaja, ja haluaisin joskus kirjoittaa kirjan. Tuo haave on vielä kaukana, mutta ollut unelmani jo jonkin aikaa. Asun pienenpienessä kylässä metsän keskellä ja käyn läheisen.. pitäisikö sanoa kylän vai onko se kunta? No pieni paikka se joka tapauksessa on, ja käyn siellä yläasteen kahdeksatta luokkaa. Luokkani on mukava, ja opettajat menettelevät. Samalla luokalla kanssani ovat kaksi ihaninta ja kauneinta ihmistä joita tunnen. Kaksi parasta ystävääni, nimittäin. En kerro nimiä, mistä sitä tietää jos jompikumpi tai molemmat haastaa minut oikeuteen vielä nimensä väärinkäytöstä tai jostain. Ainoat urheiluharrastukseni ovat tanssi ja laskettelu, muita harrastuksia ovat sitten kaikenlainen musiikki, lukeminen ja laiskottelu. Olen uinut pari vuotta mutta lopetin sen, kun en kestänyt seuramme harjoituksia. Syntymäpäiväni on harmillisesti vasta marraskuussa. Odotan innolla että saan skootterin tai jonkin muun mopon. Kesä täytyisi vielä pyöräillä. Minulla on pikkusisko, äiti, isä ja kissa. Tai oikeastaan se on vain ulkonäöltään kissa ja muilta tavoiltaan lähempänä laiskiaista tai vompattia (ainakin luulen niin, pitää tutustua joskus lähemmin vompattien luonteeseen). Rakastan musiikkia, ja lempibändini on Lostprophets. Sitä seuraavat mm. AFI, Poets of the Fall, Deep Insight ja Nirvana. Voin joskus listata niitä tuonne, jos ehdin/muistan/jaksan/osaan. Tykkään soittaa bassoa, laulan mielelläni ja osaan soittaa jotenkuten pianoa. Kitaralla osaan soittaa tasan neljä sointua. Rakastan myös kirjoja, ja suosikkini on Stephenie Meyerin Houkutus. Pidän myös paljon Tuija Lehtisen kirjoista. Ulkonäöstä sen verran, että tukka on melko lyhyt, leukaan ulottuva suunnilleen. Päälaella on töyhtöjä ja väri on tuollainen vaaleankastanjanruskea feat pari vaaleaa raitaa. Mittaa 158,8 cm (ellen nyt ole kasvanut muutamia millejä) ja painoahan ei naiselta saa kysellä. Silmät siniset ja osaan heilutella korviani. Lempijoululauluni on ehdottomasti Sydämeeni joulun teen.

Tässä oli infoa. Enjoy! Olisikohan tuo pitänyt laittaa heti alkuun.