Miksi aina unohdan jutut joita piti tänne kirjoittaa? Yksikin päivä mietin jotai juttua ja päätin siitä raapustaa tänne mutta juuri silloin netti päätti olla toimimatta. Pitäisi kirjoittaa ne heti ylös.

Muttamutta, joulukin kohta tulossa. Toivottavasti pääsen lauantaina vielä viimeisille jouluostoksille, sen jälkeen en astu jalallani mihinkään kauppaan mistä olisi mahdollisuus ostaa lahjoja! Onhan ne ihan mukavia (varsinkin tuo yksi, kummitädiltäni saatu paketti, joka lojuu avaamattomana lattialla - se huutaa minulle ihan selvästi "Avaa minut!" mutta onpahan haastetta maanantaihin asti olla avaamatta sitä), mutta joskus lahjavillitys menee vähän yli. Joku sitä puhui, taisi olla mummoni, hän totesi ettei aikuisena tai varsinkaan eläkeläisenä enää juurikaan välitä, mitä lahjaksi saa vai saako mitään.
Kun minulta kyseltiin, mitä haluaisin joululahjaksi, en osannut oikein enää vastata. Lähinnä mieleeni tuli lahjakortit erilaisiin kauppoihin tai pelkästään rahaa, muttei oikein muuta. Ennen sitä halusi kaikenlaisia barbeja ja pelejä ja legoja ja vaikka mitä. Kaipa se aika sitten on mennyt ohi, nyt en edes muista mitä toivoin, enkä varmaan saakaan paljon mitään, tänä vuonna ainakaan.

Mutta se lahjoista. Niitä tulee jos on tullakseen.

Yritinpä taas kirjoitella jotain. Jälkeenpäin kuin luin kirjoitustani, en pitänyt siitä yhtään. Minulla on hyvä idea, jollaista en muistaakseni ole ennen mistään lukenut, mutten vain jostain kumman syystä saa sitä siirrettyä mielestäni paperille, tai no, Wordiin. Olen muistaakseni joskus ennenkin puhunut tästä samasta probleemasta, se ärsyttää minua suunnattomasti!